Et dykk inn i godisverden🤤


Lær mer om innhold i ulike godis, hva du kan se etter for å velge sunne og gode godis til pusen din, og hvorfor vi setter fokus på variasjon! Utvalget er kanskje større enn du tror 🥰

Lær mer om hvordan du velger de sunne variantene som kan være et godt alternativ, iht det fullstendige kostholdet. Mange godbiter er rene kjøttbiter, med godt bevarte, naturlig næringsstoffer som katten trenger, og er derfor ikke "snack" i den forstand vi tenker smågodt! Derfor gjør det ikke noe om man gir godis av god kvalitet, hver dag.

Likevel, snack skal ikke erstatte fullfôr! Det er viktig å se på det totalte kostholdet, og mange godis i rent kjøttprodukt er bedre tilskudd for katter enn eks. tørrfôrtyper med endel avfallstoffer.

(med forbehold om endringer i innhold av ulike godis etter innspilling - les på pakkene, innhold på nettsteder stemmer ikke alltid overens!)

Du trenger ikke fôre katten en hel dagsrasjon i løpet av en treningsøkt!

Et eksempel på hvordan man kan dele opp til treningsgodis til katt 🐱 😻 Én lammestrips kan bli 70+ klikkerepetisjoner 🤩Det kan kanskje bli 2 eller til og med 3 treningsøker det!

Bruk små små godbiter! Slik at du slipper å fôre hele måltider iløpet av èn treningsøkt 🐱